Škola učenja


Biti uspješan u učenju je sigurno san i želja svakog učenika, ali se ne ostvaruju svima. Neka to ne bude slučaj i za Vašeg školarca!

Kroz naše radionice učenja i pamćenja polaznici svladavaju različite tehnike s kojima ogromne količine gradiva im ne predstavljaju problem, nego izazov koji mogu samostalno i uspješno svladati.

Radionice učenja i pamćenja

Kako da u što manje vremena, što bolje i temeljitije naučite školsko gradivo. Ali ne da naučite za test pa da odmah zaboravite dan poslije. Naučiti ćemo vas kako učiti tako da to znanje koje dobijete kod nas možete upotrijebiti kad god poželite, do kraja života. Na taj način ćete novo gradivo povezivati s već naučenim, i učenje će biti sve lakše i lakše, sve brže i brže.

  osnovna i srednja škola (zasebne grupe)

  8-10 polaznika po grupi

  4×2 školska sata subotom

  300,00 kn

Individualan rad s polaznicima

Potpuno individualni pristup učeniku 1 na 1 s nastavnikom omogućava mu da kroz pažljivo vođenje upozna samog sebe i uz našu pomoć otkrije koje metode i tehnike učenja i pamćenja su najbolje upravo za njega. Posebna pažnja se posvećuje tehnikama motivacije učenika, organizacije vremena i radnog prostora te aktivnog učenja bez gubljenja vremena na nevažno i nebitno.

  osnovna škola, srednja škola, fakultet

  1 polaznik s 1 nastavnikom

  prema dogovoru

  100,00 kn školski sat