Red je da se trud nagradi jer se trud isplati


Nakon 3 mjeseca rada i truda, naši mali programeri su zaslužili priznanje za svoj rad – a to ih je poprilično oduševilo.

Tijekom 15 susreta u prvom polugodištu intenzivno smo se bavili Game Maker i Python programiranjem kroz Game Maker Akademiju te radionice početnog Pythona. Naši su polaznici naučili smišljati igrice, stvarati likove, programirati tijek radnje i rezultate. Upijali su kao spužve, a njihov napredak se iz tjedna u tjedan mogao jasno pratiti – i u kreativnom pogledu, i u pogledu vladanja računalnim vještinama.

Naposljetku, došli smo do zadnjeg susreta koji bi bila šteta ne obilježiti nekom posebnom gestom prema svim tim marljivim klincima. Zato smo im pripremili priznanja za sudjelovanje – nagradu koji je zaslužio svaki od njih za svoj trud, rad i upornost. A oni su se nevjerojatno razveselili, baš onako – iskreno (i) dječji.

U nastavku možete pogledati kratke video-presjeke radova naših polaznika te otkriti na čemu se baziraju naše radionice programiranja. Usto, napominjemo da od 27. siječnja počinjemo s početnim Game Maker radionicama subotom (10:00-11:30), dok su predbilježbe za subotnji tečaj početnog Pythona do daljnjeg otvorene uz zakazani početak tečaja 10. veljače u terminu od 11:30 do 13:00.

Pridružite nam se na tipkanju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *