Protiv tmurne jeseni – šarenilom!


Naši vikendi su namijenjeni odmoru i kreativnosti. Od subote 2. rujna smo se vratili u naše učionice puni inspiracije i spremni zaprljati ruke u službu umjetnosti.

Spektar motiva nam je bio širok. Jesenski dani, oblaci i kiša obično navuku različite nijanse zemljanih tonova na naše slikarske podloge, no izgleda da se još nismo u potpunosti prepustili novom godišnjom dobu, pa u žudnji za ljetom bježimo u afričke krajeve i slikamo lavove, žirafe i druge egzotične životinje.

Ako želite vidjeti najnovije uratke iz Futura Učionice, kliknite ovdje i pogledajte što su naši polaznici stvorili. Svako toliko ćemo album puniti novim fotkama, tako da pratite napredak naših malih umjetnika i uživate u izrazima njihove mašte.

Podsjećamo vas da su upisi u likovne radionice Futura Učionice otvoreni kroz cijelu godinu i priključenje grupi je moguće u bilo kojem trenutku. Radionice se održavaju subotom od 10:00 do 11:30 (mlađi polaznici) i od 11:30 do 13:00 (stariji polaznici) te je cijena po mjesecu polaska 250,00 kuna. Ako se želite prijaviti, slobodno nam se javite putem e-maila na adresu info@futura-ucionica.hr ili pozivom na 091-891-5075 – čekamo vas!