Nova tura druženja uz Game Maker i Python


Nakon što smo se lijepo odmorili, od četvrtka, 25. siječnja, ponovno krećemo s radionicama programiranja u Game Makeru i Pythonu.

Nadamo se da su vam nedostajala naša maštovita, lagano štreberska druženja jer mi jedva čekamo naš prvi idući susret koji će biti – već ovog četvrtka! Kao i prije praznika, tako se i u ovom polugodištu nalazimo u terminu od 18:00 do 19:30 rezerviranom za Game Maker Akademiju te u terminu od 19:30 do 21:00 za Python, no ovaj put se penjemo stepenicu više, pa nastavljamo s tečajem naprednog programiranja Pythona.

Obje grupe su otvorene, kako za stare, tako i za nove polaznike. Naš pristup je individualan, pa težinu zadataka vrlo lako možemo prilagoditi (pred)znanju polaznika. Do kraja školske godine ćemo održati 15 susreta, a cijena mini-ciklusa od 5 radionica po 90 minuta, odnosno dva školska sata, je 375,00 kuna.

Pozivamo sve zainteresiran da se za svoje mjesto predbilježe mailom na info@futura-ucionica.hr ili pozivom na broj 0918915075. Za sva ostale informacije i upite, pratite našu službenu Facebook stranicu, a možete nam se obratiti i telefonskim ili elektroničkim putem.

Vidimo se u četvrtak na tipkanju!

Datumi zaokruženi ljubičastom bojom su datumi naših susreta u drugom polugodištu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *