Krećemo s prvim ovogodišnjim radionicama učenja


Nova školska godina davno je počela, gradivo i zadaće su se lagano nagomilali, a nigdje odgovora kako se nositi s njima? Ma, nema problema – pridruži nam se u subotu, 18. studenog, na prvoj u nizu radionica škole učenja i nauči manevrirati svojim znanjem i svojom koncentracijom.

Da je važno znati pametno rasporediti svoje vrijeme te učiti redovito i koncentrirano, otkrijemo tek kada budemo u gabuli do grla. Nekima se to nikad ne dogodi, no neki još uvijek istražuju kako funkcioniraju njihove misli i kako kazaljku svojih obveza prilagoditi svom tempu. Zato je tu škola učenja Futura Učionice u kojoj u malim grupama svladavamo vještinu pametnog učenja – otkrivamo tehnike dobre organizacije i planiranja vremena, metode motivacije i koncentracije te efektivnijeg i efikasnijeg učenja.

 

Ovo nije učenje i ne smije izgledati ovako (slatko).

 

U subotu, 18. studenog, počinjemo s prvim ciklusom radionica učenja u ovoj školskoj godini. Termini su raspoređeni tako da se mlađa grupa (1.-7. razred) sastaje od 1o:oo do 11:3o, a starija grupa (8. razred osnovne škole te srednjoškolci) od 11:30 do 13:oo. Jedan ciklus radionica obuhvaća četiri susreta, svaki u trajanju od dva školska sata, odnosno 90 minuta, a cijena jednog ciklusa je 3oo,oo kuna.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, svoje mjesto predbilježite pozivom na broj 091-891-5075 ili mailom na info@futura-ucionica.hr. Tim putem smo otvoreni i za bilo kakve komentare ili upite, a za daljnje informacije, pozivamo vas da pratite našu službenu Facebook stranicu ili internetsku stranicu.